Bedrukken van Glazen: Perfect voor Buiten en Veilig voor Kinderen

Op zoek naar duurzame en veilige glazen voor gebruik in de tuin, op de camping, of gewoon thuis met de kinderen? Kies voor onze bekers van hard plastic met een persoonlijke bedrukking naar keuze. Ze zijn nagenoeg onbreekbaar en vormen daardoor de ideale oplossing voor gezinnen met kleine kinderen. Laat je glazen nu bedrukken en voeg een persoonlijke toets toe aan elke gelegenheid.

Ons Aanbod van Bedrukte Kunststof Glazen

  • Longdrinkglazen
  • Champagneglazen
  • Wijnglazen
  • Waterglazen

Allemaal vervaardigd uit stevig kunststof en te personaliseren naar wens, voor slechts €12,95 tot €13,95 per stuk.

Gepersonaliseerde Plastic Bekers: Sterk, Duurzaam en Milieuvriendelijk

Onze hard plastic bekers zijn het perfecte alternatief voor traditionele glazen. Ze bieden een oplossing voor de kwetsbaarheid van glas en zijn gemakkelijk schoon te maken. Geschikt voor allerlei gelegenheden, van dagelijks gebruik tot speciale events.

Bij YourSurprise hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en het welzijn van het milieu. Onze bekers zijn gemaakt van copolyester, zijn BPA-vrij en bieden een veilige, milieuvriendelijke optie zonder in te boeten aan kwaliteit.

Personaliseer Jouw Herbruikbare Hard Plastic Bekers

Laat jouw unieke ontwerp, foto of tekst op onze bekers drukken met geavanceerde UV-technieken voor een schitterend resultaat. Ideaal voor bedrijfslogo’s of om een persoonlijke set voor de familie te creëren.

Voor Elk Moment de Juiste Beker

Elke gelegenheid verdient zijn eigen speciale beker. Of het nu gaat om een toost, een viering, of gewoon om van je favoriete drankje te genieten, onze gepersonaliseerde herbruikbare bekers maken elk moment bijzonder. Ons assortiment omvat:

  • Bierglazen
  • Cocktailglazen
  • Waterglazen
  • Gin & Tonic glazen
  • Wijnglazen
  • Champagneglazen

Allemaal herbruikbaar, veilig en perfect om jouw momenten een persoonlijk tintje te geven.

Gepersonaliseerde Plastic Wijnglazen met Jouw Logo

Voor bedrijven die een unieke manier van promotie zoeken, de perfecte glazen voor evenementen nodig hebben, of een bijzonder geschenk voor partners of klanten willen bieden, bieden onze kunststof glazen een uitstekende oplossing. Personaliseer jouw plastic bekers met jouw bedrijfslogo voor elke gelegenheid, en maak ze zelfs voor al jouw werknemers om verspilling tegen te gaan en iedereen zijn eigen beker te laten bijhouden.

Als je op zoek bent naar iets anders dan onze plastic glazen, overweeg dan onze gepersonaliseerde glazen die gegraveerd kunnen worden met de tekst naar keuze. Ontdek de mogelijkheden en geef jouw drankjes een persoonlijke en veilige touch met ons assortiment aan bedrukte glazen.